Pages Navigation Menu

Vidingehem Triathlon får fler sponsorer och du får fina erbjudanden

Ingen har väl undgått att Vidingehem Triathlon samarrangeras med Rottnedagen 2015? Nu har vi nöjet att berätta både att Vidingehem Triathlon fått fler sponsorer och att du som deltar i årets triathlon får en riktigt fin rabatt i Olanders webshop. Perfekt, eller hur!?

De nya sponsorerna är Bike Brothers i Växjö, som är en renodlad cykelbutik med tillhörande verkstad där alla som arbetar är aktiva cyklister, samt Olander Aquatic Products, som tillhandahåller högklassig utrustning för sim- och vattensport med både egna och andras varumärken.

Olanders

Hos Olanders får samtliga deltagare i Vidingehem Triathlon hela 20% rabatt vid köp i webshoppen. Läs mer om hur du får rabattkoden på informationssidan om Vidingehem Triathlon och gör dig redo för att hoppa i Innaren!

Som deltagare i Vidingehem Triathlon 2015 får du hela 20% rabatt i Olanders Web-shop

Som deltagare i Vidingehem Triathlon 2015 får du hela 20% rabatt i Olanders webshop

PS. Även du som är medlem i Brittatorps Träningsklubb får ta del av den fina rabatten, oavsett om du deltar i Vidingehem Triathlon eller inte.

Bike Brothers

Den 23:e maj gästar Bike Brothers Rottne och ger en helt kostnadsfri grundläggande mek-kurs för att du ska vara så förberedd som möjligt till cykeletappen i Vidingehem Triathlon. Fantastiskt va?

Boka in den 25:e maj i kalendern! Då blir det grundläggande mek-kurs vid badplatsen Berget.

Boka in den 25:e maj i kalendern! Då blir det grundläggande mek-kurs vid badplatsen Berget.

Som ni vet har vi också andra samarbetspartners som hjälper dig att förbereda dig inför Vidingehem Triathlon. Håll utkik här på hemsidan och håll dig uppdaterad med vår eventkalender!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

UPP
Share This