Pages Navigation Menu

Vidingehem AB

Hemsida: www.vidingehem.se

Kontakt: info@vidingehem.se

Telefon: 0470-70 17 70

Adress: Box 23, 363 21 Rottne

Besök: Löpanäsvägen 4, Rottne

Vidingehem

Om Vidingehem

Vidingehem är ett fristående bostadsbolag som ägs av Växjö kommun. Vi äger och förvaltar cirka 2 100 lägenheter och drygt 100 000 kvadratmeter lokaler, så som skolor, förskolor och vårdboenden.

Ordet livskvalitet betyder olika saker för oss människor. Men en central bit när det gäller att lägga livets pussel är boendet. Vidingehem har lägenheter på 18 orter och i fyra stadsdelar runt om i Växjö kommun – boenden som gör att många viktiga bitar faller på plats.

Närhet

Det ska vara nära till den dagliga servicen, därför bygger vi alltid centralt. Samtidigt ligger våra orter på bekvämt avstånd till Växjö. Allt mitt i den härliga småländska naturen.

Frihet

Du som bor i hyresrätt sparar en halvtimme om dagen. Så mycket tid använder nämligen den som bor i villa på att sköta trädgården och reparera huset. Omräknat i arbetstid blir det en hel månad på ett år.

Trygghet

Vi månar alltid om tryggheten för våra hyresgäster, dels vad gäller service och kvalitet, dels vad gäller våra bostadsområdens utformning.

Hos oss ska alla kunna bo, gammal som ung. Vi bygger alltid med hiss och aldrig med onödiga nivåskillnader som hindrar rollatorer eller barnvagnar.

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

UPP
Share This