Pages Navigation Menu

Anmälan till Vidingehem Triathlon 2017

Den 26 augusti är det dags för Rottnedagen och den tredje upplagan av Vidingehem Triathlon. Årets arrangemang går i utmaningens tecken.
Nu har du chansen – samla ihop bästa kompisarna, grannarna på gatan eller kollegorna på jobbet och delta i någon av årets nya kategorier:


Ange vid anmälan vilken kategori ert lag deltar i. Priser kommer att lottas ut i de olika kamperna.

Precis som vanligt kan du också välja att delta ensam, eller i ett lag som inte faller under någon av de tre nya kategorierna. Det kommer också att genomföras ett minitriathlon för barn, där anmälan sker direkt på tävlingsdagen

Anmäl dig individuellt och gör alla tre sträckorna själv eller anmäl er i lag, om tre personer, till stafettklassen och gör varsin sträcka.

Anmälningsavgifter 2017

 

Anmälan till Vidingehem Triathlon

 

För att anmäla dig eller ert lag klickar du på anmälningsknappen här ovan som går till Triathlonförbundets hemsida. Titta i tävlingskalendern efter 2017-08-26 och klicka på anmälningspilen för den klass du vill anmäla dig till. Följ anvisningarna.

Startavgiften betalas till Brittatorps Träningsklubb på PG 121577-1 eller BG 305-4160 och märks med namn eller lagnamn. Observera att anmälan är giltig först efter att startavgiften är arrangörerna tillhanda.

Ytterligare tävlingsinformation och kontaktuppgifter finns här.

Håll också utkik efter olika event inför Vidingehem Triathlon som dyker upp. Gå med i Vidingehem Triathlons facebookgrupp för att hålla dig uppdaterad!

UPP
Share This