Pages Navigation Menu

Välkomna till vår nya mötesplats!

Nu är den nya hemsidan född och med det vill vi bjuda in alla er medlemmar att bidra till en mer levande bygd!

Har ni nyheter eller information som ni tycker rör oss som bor här i Rottne, Brittatorp, Rydet och övriga Söraby socken får ni gärna dela med er av det. Skicka ett mail med text och gärna bild (se inforutan längst ner!).

Megafon

Observera att vi förbehåller oss rätten att redigera i texten och fatta beslut om vi ska publicera eller inte. Stötande, kränkande eller på annat sätt störande innehåll accepteras inte utan det ska hållas en god och positiv ton.

Nyheter och information kan vara att ni startar upp en helt ny aktivitet i er förening, att ni arrangerar och bjuder in folk till en kubbturnering eller något annat som inte arrangeras till vardags, att ni vill starta en studiecirkel och söker likasinnade deltagare, kanske ordnar en föreläsning om något spännande ämne, har öppet hus på företaget eller vad som. Kravet är att det ska röra oss som bor inom Söraby socken och vara öppet för allmänheten att ansöka eller delta.

Företag och föreningar som är medlemmar har sina egna sidor där kontaktinformation, verksamhetsinformation och någon beskrivande bild kan läggas upp. Välkomna att berätta om er själva! (Se info under Företag & Föreningar)

Vidingehem Triathlon

Den återigen traditionsenliga Rottnedagen kommer i år att ha temat hälsa och friskvård och redan nu söker vi efter företag och föreningar som vill visa upp något kring detta tema. Dessutom kan ni redan nu börja träna för Vidingehem Triathlon, antingen individuellt eller i lag. Läs mer under Rottnedagen 2015!

Varmt välkomna till vår nya mötesplats!
önskar styrelsen för Rottne Samhällsförening

 

Upphovsrätt

Är det er egen bild så ange det namn som ni vill ska stå som upphovsman samt eventuell länk.

Använder ni en bild ni hittat på Internet behöver vi ha länk till källan och vem som äger upphovsrätten/vilken licens bilden har. Detta är för att vi ska veta att vi inte bryter mot några lager och regler genom att publicera bilden.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

UPP
Share This